Home | Agenda | SociŽteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Terugblik | Contact | Login
SociŽteit Vereeniging | Horeca | Historie | English

Horeca




SociŽteit Vereeniging zorgt goed voor de inwendige mens. De bar is elke werkdag geopend voor heerlijke koffie en thee, goede wijnen, lekkere biertjes en cocktails.

Overdag serveren we een lekkere lunch met versbelegde broodjes, tostiís, kroketten en soep van de dag. De borrel wordt extra smakelijk met diverse SOBITES. Van gemengde noten, tot gambaís met chilisaus en lekkere bittergarnituren.

Met regelmaat is het mogelijk om in de sociŽteit te eten, in combinatie met lezingen of georganiseerd door onze commissie íde zilveren pollepelí. Houd onze agenda in de gaten.

Horeca-partners
Voor evenementen bieden we een ruim aanbod aan heerlijke gerechten, menuís en arrangementen. Die verzorgen we zelf, of via onze partners. We werken nauw samen met de volgende cateraars:

Cuisinier Ton Beeren verzorgt vele vormen van catering van borrelhapjes tot een uitgebreid diner met bediening, serviesgoed, wijnen en het meubilair.

Landgoed Duin & Kruidberg met Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob, Brasserie & Loungebar DenK, Koetshuis Nova Zembla en vijf klassieke stijlkamers. Het bedrijf staat onder leiding van meesterkok Alain Alders.

Tolkaboutfood van chefkok Rogier Tolk. Verse, verantwoorde hapjes en gerechten. Eten met liefde bereid.

SociŽteit Vereeniging | Horeca | Historie | English