Agenda | SociŽteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Nieuws | Vacatures | Contact | Login

Word lid van onze SociŽteit VereenigingWord lid van onze SociŽteit Vereeniging
SociŽteit "Vereeniging" is het bruisende centrum voor ondernemende Haarlemmers.Wij zijn een sociŽteit van en voor ondernemende vrouwen en mannen uit alle generaties. Onze leden hebben elke werkdag vanaf 11 uur toegang tot ons historisch sociŽteitsgebouw. Dit is een prettige plek om te ontmoeten, te ontspannen, te netwerken of te flexwerken. We bestaan voor en door ondernemende leden. Dat betekent ook dat het lidmaatschap aantrekkelijker is naarmate je actiever bent in de vereniging. Daarvoor bestaan veel mogelijkheden: bij thematafels en -genootschappen, in spelcompetities en in een van de vele commissies. En er is altijd ruimte voor nieuwe ideeŽn en nieuwe initiatieven.

Tweede thuis
De SociŽteit is de basis voor alle activiteiten en bijeenkomsten, en biedt een tweede thuis waar leden en hun relaties elke werkdag vanaf 11 uur welkom zijn. Ook kunnen onze leden tegen sterk gereduceerd tarief gebruik maken van de zalen van onze sociŽteit voor private events en bedrijfsevenementen.

Soorten Lidmaatschap
We hebben een aantal soorten lidmaatschap. Partners van leden kunnen met 50% korting lid worden. Ook leden tot 40 jaar profiteren van deze korting.

* Particulier lidmaatschap Ä 365,- per jaar (incl. btw)
* Zakelijk lidmaatschap: Ä 365,- per jaar (excl. btw)
* Partner lidmaatschap Ä 182,50 per jaar
* Jonge ondernemers tot 40 jaar lidmaatschap Ä 182,50 per jaar
* Bedrijvenlidmaatschap op aanvraag

Aanmelding
SociŽteit Vereeniging is bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden (vanaf 18 jaar). Na uw inschrijving wordt uw naam twee weken op ons publicatiebord gehangen. Andere leden mogen namelijk binnen twee weken bezwaar tegen de toelating indienen (dit gebeurt echter zelden).

Flexwerken
Leden hebben van maandag t/m vrijdag toegang tot de sociŽteit. Voor overleg, om plannen te smeden, om te (flex)werken, te ontspannen of elkaar te ontmoeten. Uiteraard is de wifi van de SociŽteit lekker snel!
Ons personeel o.l.v. de Club Manager , zorgt goed voor de inwendige mens. De bar is elke werkdag geopend voor heerlijke koffie, goede wijnen, lunch, lekkere biertjes en cocktails.


Leden van de SociŽteit mogen hun relaties uitnodigen voor lunch of gewoon een kop koffie.

Belangstelling voor het lidmaatschap?

Welkom!
Vul het lidmaatschapformulier in via de button.
Tot snel!