Agenda | Sociėteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Nieuws | Vacatures | Contact | Login

Word lid van onze Sociėteit VereenigingWord lid van onze Sociėteit Vereeniging
Sociėteit Vereeniging is dé tweede huiskamer voor ondernemende Haarlemmers.Wij zijn een sociėteit van en voor ondernemende vrouwen en mannen uit alle generaties. Onze leden hebben elke werkdag toegang tot ons historische sociėteitsgebouw. Dit is een prettige plek om te ontmoeten, te ontspannen, te netwerken of te flexwerken. We bestaan voor en door ondernemende leden. Dat betekent ook dat het lidmaatschap aantrekkelijker is naarmate je actiever bent in de vereniging. Daarvoor bestaan veel mogelijkheden: bij thematafels en -genootschappen, in spelcompetities en in een van de vele commissies. En er is altijd ruimte voor nieuwe ideeėn en nieuwe initiatieven.

Tweede huis
De Sociėteit is de basis voor alle activiteiten en bijeenkomsten, en biedt een tweede thuis waar leden en hun relaties elke werkdag vanaf 11:00 uur welkom zijn. Ook kunnen onze leden tegen sterk gereduceerd tarief gebruik maken van de zalen van onze Societeit voor private events en bedrijfsevenementen.

Soorten Lidmaatschap
We hebben een aantal soorten lidmaatschap. Partners van leden kunnen met 50% korting lid worden. Ook leden tot 40 jaar profiteren van deze korting.

* Particulier lidmaatschap € 330,- per jaar (incl. btw)
* Zakelijk lidmaatschap: € 330,- per jaar (excl. btw)
* Partner lidmaatschap € 165,- per jaar
* Jonge ondernemers tot 40 jaar lidmaatschap € 165,- per jaar
* Bedrijvenlidmaatschap op aanvraag

Aanmelding
Sociėteit Vereeniging is bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden (vanaf 18 jaar). Na uw inschrijving wordt uw naam twee weken op ons publicatiebord gehangen. Andere leden mogen namelijk binnen twee weken bezwaar tegen de toelating indienen (dit gebeurt echter zelden).

Flexwerken
Leden hebben van maandag t/m vrijdag toegang tot de Sociėteit. Voor overleg, om plannen te smeden, om te (flex)werken, te ontspannen of elkaar te ontmoeten. Uiteraard is de wifi van de Sociėteit lekker snel!
Ons personeel o.l.v. Club Manager Ron Stiphorst zorgt goed voor de inwendige mens. De bar is elke werkdag geopend voor heerlijke koffie, goede wijnen, lunch, lekkere biertjes en cocktails.


Leden van de Sociėteit mogen hun relaties uitnodigen voor de koffie en/of lunch.

Belangstelling voor het lidmaatschap?

Welkom!
Vul het lidmaatschapformulier in via de button.
Tot snel!