☰  SOCIĖTEIT
VEREENIGING
HAARLEM
ZIJLWEG 1
• ZAALVERHUUR
AGENDA
NIEUWS
LOGIN
Vergaderlocatie Haarlem
Home > Zaalverhuur

Vergaderlocatie Haarlem


Vergaderlocatie Haarlem - Sociëteit Vereeniging

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Haarlem voor jouw bijeenkomst of evenement? Bij Sociëteit "Vereeniging" bieden we een scala aan sfeervolle ruimtes om aan al jouw vergaderbehoeften te voldoen. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grotere conferentie plant, onze veelzijdige locatie heeft voor elke gelegenheid een geschikte ruimte. Van de royale en elegante Clubzaal tot de knusse en uiterst sfeervolle Bestuurskamer, we kunnen accommodatie bieden voor groepen van 6 tot maar liefst 250 personen.

Compleet Vergaderarrangement

Bij Sociëteit "Vereeniging" streven we ernaar om jouw vergadering tot in de puntjes te verzorgen. Onze vergaderarrangementen kunnen worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. Of je nu een eenvoudige vergadering organiseert met koffie en thee, of een uitgebreide zakelijke bijeenkomst met lunch en diner plant, wij bieden alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag. Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder beamer- en geluidsapparatuur, om ervoor te zorgen dat jouw presentaties vlekkeloos verlopen.

Altijd Een Plezier

Bij Sociëteit "Vereeniging" geloven we dat vergaderen meer is dan alleen zakelijke interacties. Het is een kans om te verbinden, te delen en te inspireren. Onze locatie straalt een warme en gastvrije sfeer uit, waardoor bijeenkomen hier altijd een plezier is. Onze ervaren en attente medewerkers staan klaar om je te ondersteunen bij de organisatie van jouw evenement, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de inhoud en het succes van je bijeenkomst.

Kies Voor Sociëteit "Vereeniging"

Waarom kiezen voor Sociëteit "Vereeniging" als jouw vergaderlocatie in Haarlem? Omdat we meer bieden dan alleen ruimtes. We bieden een ervaring die doordrenkt is van geschiedenis, gastvrijheid en toewijding. Onze centrale locatie in Haarlem maakt ons gemakkelijk bereikbaar voor jou en je gasten. Bovendien zijn onze tarieven concurrerend en kunnen we op maat gemaakte arrangementen bieden om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Plan Jouw Bijeenkomst

Of je nu een zakelijke vergadering, conferentie, trainingssessie, seminar, of een ander soort bijeenkomst organiseert, Sociëteit "Vereeniging" is de ideale keuze voor jouw vergaderlocatie in Haarlem. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement te plannen en te genieten van de voordelen van vergaderen op een historische en gastvrije locatie in het hart van Haarlem.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op.
Tel: 023 - 532 60 08 Clubmanager Ron Spithorst
of mail naar info@societeitvereeniging.nl

Sociėteit "Vereeniging", Zijlweg 1, 2013 DA Haarlem

Download Brochure-verhuur.pdf

VORIGE | VOLGENDE
Home
Contact
Aanmelden nieuwsbrief
Agenda
Nieuws
Zoek
Lid worden
Facebook
Linkedin
Instagram
Rss
Login
Zaalverhuur
Feest- en Trouwlocatie in Haarlem
Zaalverhuur Haarlem
Vergaderlocatie Haarlem
Evenementenlocatie Haarlem
Offerte Zaalverhuur
Catering
De Clubzaal
Heerenkamer
Bibliotheek
Rond de bar
Bestuurskamer
Kegelbaan

Contact
Contactgegevens
Parkeergarage Raaks 250 meter
Introducees
Colofon
Media partners
Word lid van onze Sociėteit Vereeniging
Zijlweg 1
Het gebouw Zijlweg 1
Geschiedenis Sociėteit
Geschiedenis gebouw
75-jarig bestaan van de Sociėteit
125-jarig bestaan van de Sociėteit I
125-jarig bestaan van de Sociėteit II
Schermwedstrijd 1906
Zijlweg 1 noordzijde
Clubs
Beleggingsstudieclub
Biljarten
Bridgeclub
Diner en filmavonden
Geschiedenistafel
Klaverjassen
Kunst- en Cultuur SO Art
Ledencommissie
Leesclubs
Lezingen/College
Muziek
SO Business
SO Taste