Home > Nieuws
SO Taste
SO Sterrendiner op hoog niveau.
Een bonte hoeveelheid aan smaken, we kunnen spreken van een zeer geslaagd Sterrendiner!!
Wat leuk dat de traditie wordt voortgezet. geweldige setting, top avond, sfeervol, verrassend en gemoedelijk samenzijn’, ….. zomaar wat positieve reacties.
Wat was het een leuke, ontspannen en daarbij heerlijke avond! De gerechten van Chef-kok Stef Hazenbosch en de bijpassende wijnen van wijnkenner Vincent Kroon scoorden hoge ogen. Veel waardering voor Stef die bij elk van de vijf gangen het gerecht en de wijn kwam toelichten. Veel lof ook voor de keukenbrigade onder aanvoering van ‘onze’ Ron Spithorst.
Iedereen genoot, vanaf de amuse ‘Het gouden ei’ met een mousserende Corpinnat, tot aan de ‘chocolade pecannoten cake met een Italiaanse meringue en daarbovenop een sorbet van gegrilde mandarijn’, vergezeld door een Butussi dessertwijn met noten van honing. Ook de ‘belegen’ Monte Acuro Rioja vulde het bedje van de ‘rokerig’ geroosterde paprika saus van de lamb brisket zeer goed aan.
Volgend jaar staat het SO Sterrendiner zéker weer op de agenda
Hildegard Hoenderdos (Diners Club), Irene van der Lubbe en Willy Meekes (So Taste).
Geplaatst: 5-3-2024
VORIGE | VOLGENDE