Agenda | Sociëteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Nieuws | Vacatures | Contact | Login
Uitgelicht > Maandag 10 augustus filmopnames

Maandag 10 augustus filmopnames



Maandag 10 augustus filmopnames
Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende;

Maandag 10 augustus zijn er een aantal zalen verhuurd aan KRO-NCRV voor filmopnames van de nieuwe serie ‘Swanenburg’.

Deze opnames vinden plaats in de Clubzaal, Heerenkamer en de trap van de begane grond naar de hal op de eerste etage. De opnames starten om 09:00 uur en duren tot 17:00 uur. U kunt maandag geen gebruik maken van het parkeerterrein. Wel kunt u gebruik maken van de bibliotheek en biljartzaal. Graag alleen de ingang aan de achterkant van het pand gebruiken.

Achtergrond informatie van deze productie:
Half oktober 2019 zijn KRO-NCRV en producenten Stepping Stone Producties en KeyFilm van start gegaan met de opnamen van het twintig-delige familiedrama Swanenburg.

In de serie gaat het de rijke familie Praal voor de wind. Zoals in elke familie spelen de gebruikelijke ups-and-downs, maar dat staat hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar nooit in de weg. Family first. Deze 20 x 40’ dramaserie is na de zomer van 2020 dagelijks te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. Wanneer pater familias Jack Praal (Aus Greidanus Sr) wordt geconfronteerd met zijn grootste angst en zijn jongste zoon Dirk (Jan-Paul Buijs) in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw, wordt de familie Praal meegezogen in een web van intriges en verraad.

Vijf weken lang volgen we de gezinsleden die er alles aan doen om de eigen belangen opzij te zetten om de boel te redden. Maar niet iedereen speelt het spel volgens dezelfde regels, waardoor de teloorgang van de eens zo hechte familie Praal niet meer te stoppen lijkt.

De familie Praal bestaat uit vader Jack Praal (Aus Greidanus Sr.), moeder Caroline Praal (Tine Joustra), oudste zoon Benno Praal (Frederik Brom), dochter Iris Praal (Sanne Langelaar), zoon Dirk Praal (Jan-Paul Buijs) en jongste dochter Eva Praal (Ella-June Henrard).

Namens Sociëteit Vereeniging onze hartelijke dank voor uw medewerking.