Agenda | SociŽteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Nieuws | Vacatures | Contact | Login
Uitgelicht > Bericht voor alle biljarters

Bericht voor alle biljartersBericht voor alle biljarters
Donderdag 20 augustus worden de biljarts van een nieuw laken voorzien.

Dat betekent dat er overdag niet gebiljart kan worden.

Meer weten over de Biljartclub:
De SociŽteit beschikt over een prachtige biljartzaal waar naast 1 grote wedstrijdtafel nog 5 kleine tafels staan. Door alle leden van de SociŽteit kan van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur gespeeld worden. Naast deze dagelijkse openingstijden kan er meestal ook op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond gespeeld worden. Op de maandagmorgen, de dinsdagavond en de vrijdagmiddag zijn vaak veel leden aanwezig. Om eens kennis te maken zijn dit de beste momenten om langs te komen: meestal zijn dan ook een of meer leden van de biljartcommissie aanwezig.

Behalve vrij biljarten kan ook worden deelgenomen aan onderlinge competities libre, bandstoten en/of driebanden (zowel op groot als op klein biljart). Daarnaast wordt er door leden die dat willen ook geregeld gespeeld tegen andere sociŽteiten in het land.

Op woensdagmorgen wordt na afspraak biljartles gegeven door Louis Groenewegen. Mocht er interesse zijn voor deze lessen neem dan hierover contact met hem op.

Elke dinsdagmiddag om 13 uur: damesbiljart

Spelmiddagen en de Piet Posttrofee
Op de woensdagen voor Kerstmis en Pasen worden spelmiddagen georganiseerd. Ieder lid van de SociŽteit kan hieraan meedoen en dat geldt nadrukkelijk ook voor leden die niet aan de verschillende competities hebben deelgenomen. Meestal zijn er op die zeer gezellige middagen ongeveer 40 tot 50 leden aanwezig. Voorafgaand aan de kerstspelmiddag wordt de finale om de Piet Posttrofee gespeeld, een wedstrijd die te boek staat als het officieuze kampioenschap van het kalenderjaar.

Wat te doen als u eens wilt biljarten?
Het meest logische antwoord is: gewoon komen. Het beste kunt u dat doen op de eerder genoemde vrijdagmiddag omdat dan de meeste biljarters aanwezig zijn. Graag maken aanwezige biljarters u wegwijs in de biljartzaal en zullen zij op uw verzoek regelen dat u kunt spelen. In de zaal is voldoende, door iedereen te gebruiken materiaal aanwezig.

Contactpersonen zijn: Dick Appers, Louis Groenewegen, Harry Spruijt, Pim Wentink