Al 13 deelnemers inschrijving nog 15 dagen Er zijn nog tickets beschikbaar
SO Taste reist af naar de Loire!
Na het geweld van de succesvolle Cheese Battle gaan we nu naar de Tuin van Frankrijk, oftewel naar het hart van de Loirevallei. Wij hebben patron Philippe Favié en registervinoloog Martin Favié van het Haute-cuisinerestaurant Le Mortier bereidt gevonden deze proeverij te verzorgen. Restaurant Le Mortier bestaat bijna 9 jaar en is sinds maart jl. verhuisd van de Nassaulaan naar de Nassaustraat alwaar de keuken en het restaurant één geheel vormen en Philippe zichtbaar voor de gasten de gerechten afmaakt.
De wijnen uit de Franse Loire, die in het restaurant geserveerd worden en voor onze proeverij geselecteerd zijn, worden duurzaam en met liefde geproduceerd en door de heren zelf geļmporteerd. Wij gaan deze avond maar liefst 9 wijnen proeven: 1 mousserende wijn, 4 witte wijnen, 1 rosé en 3 rode wijnen! Vanzelfsprekend vergezeld door bites en bijpassende gerechtjes uit de keuken van Le Mortier.
Het zal moeilijk zijn, maar ook deze keer gaan we weer een wijn van de maand kiezen.
Vanaf 19.00 zijn jullie welkom, de proeverij begint om 19.30.
Dan, niet onbelangrijk, deze proeverij is alleen voor leden čn voor een prachtige prijs. Wat ons betreft een opmaat voor de proeverijen in 2025.