Smakelijk

Sociëteit Vereeniging zorgt goed voor de inwendige mens. De bar is elke werkdag geopend voor heerlijke koffie en thee, goede wijnen, lekkere biertjes en andere dranken. Overdag zijn er kleine hapjes beschikbaar.

Overdag serveren we een lekkere lunch met heerlijke belegde broodjes, tosti’s, kroketten en soep van de dag. De borrel wordt extra smakelijk met diverse SOBITES. Van gemengde noten, tot gamba’s met chilisaus en lekkere bittergarnituren.

Download de actuele lunch- and biteskaart

Met regelmaat is het mogelijk om in de sociëteit te eten, in combinatie met lezingen of georganiseerd door onze commissie 'de zilveren pollepel'. Houd onze agenda in de gaten.

Horeca-partners
Voor evenementen bieden we een ruim aanbod aan heerlijke gerechten, menu’s en arrangementen. Die verzorgen we zelf, of via onze partners. We werken nauw samen met de volgende cateraars:

Good met Food, het bedrijf van Mette Luiting. Ze neemt graag alle zorgen uit handen zodat iedereen kan genieten van good food, zoals een verse lunch, een high tea, luxe fingerfoods of een uitgebreid diner.

Cuisinier Ton Beeren verzorgt vele vormen van catering van borrelhapjes tot een uitgebreid diner met bediening, serviesgoed, wijnen en het meubilair.

Chefs on Tour is het culinaire cateringbedrijf van broer en zus Michiel en Caroline de Bruijn. Met jarenlange ervaring als keukenchef in een twee sterrenrestaurant tovert Michiel de mooiste gerechten op tafel. Walking dinner, Sitting dinner, Fingerfood, lunch en diner.

Landgoed Duin & Kruidberg met Michelinsterrestaurant De Vrienden van Jacob, Brasserie & Loungebar DenK, Koetshuis Nova Zembla en vijf klassieke stijlkamers. Het bedrijf staat onder leiding van meesterkok Alain Alders.