Ontmoeting

Sociëteit Vereeniging is een ontmoetingsplek voor ondernemende mensen op een prachtige locatie in Haarlem. Het is een actieve vereniging, waarvan de leden zo’n 150 evenementen per jaar organiseren. De activiteiten variëren van intieme literaire bijeenkomsten en wijnproeverijen tot sport en spel, concerten, filmavonden, lezingen, debatten borrels, diners en feesten. We hebben een aanbod voor elke interesse, zoals geschiedenis, technologie, energie, ruimtelijke ontwikkeling en architectuur, economie, bestuur of kunst.

300 man/vrouw
De ongeveer 300 leden zijn vrouwen en mannen van ruim 20 tot bijna 100 met verschillende achtergronden: ondernemers uit diverse branches, beleidsmakers, wetenschappers, bestuurders, medici, juristen en andere vakmensen. Leden hebben elke werkdag en -avond toegang tot de comfortabele sociëteit. Voor overleg, om plannen te smeden, om te (flex)werken, te ontspannen of elkaar te ontmoeten. De bar is van 11 uur tot geopend tot middernacht (maandag t/m woensdag) of 19.00 uur (donderdag en vrijdag), of later bij avondactiviteiten. 

Deuren open
We zijn een vereniging voor leden, nauw verbonden met Haarlem en omgeving. Vaak zetten we de deuren open voor de hele stad. Voor interessante discussies, mooie concerten, vergaderingen, netwerkbijeenkomsten en andere inspirerende en/of ontspannende activiteiten. We bieden (vergader-)faciliteiten aan lokale maatschappelijke initiatieven. 

Ledenvoordeel
Leden genieten van extra voordelen, zoals een groter aanbod activiteiten, invloed in de programmering en het reilen en zeilen van de vereniging en toegang tot een uitgebreid netwerk ondernemende mensen.