nieuws

Nieuws

 • afbeelding van CONCERTKOOR HAARLEM ZINGT MOZARTS REQUIEM - lees meer -

  Vanaf 16 april wordt er elke maandag vanaf 19:00 uur gerepeteerd in onze Sociëteit. Als lid van de Sociëteit kunt u het Concertkoor Haarlem bewonderen op zondag 15 april 2018.  Zij zingen het beroemde Requiem van Wolfgang Amadeus Mozart in de Philharmonie.  Aanvangstijd: 14:30 uur. Toegang: € 27,50 inclusief garderobe, programmaboekje en pauzedrankje. Locatie: Philharmonie te Haarlem Reserveren: tickets@concertkoorhaarlem.nl of www.theater-haarlem.nl

 • Nieuw: 'Actualiteiten'-tafel - lees meer -

  door Sociëteit Vereenigingo, 16 maart 2018 in homepage
  afbeelding van Nieuw: 'Actualiteiten'-tafel - lees meer -

 • afbeelding van FIFTY/FIFTY-DEAL - lees meer -

 • afbeelding van 9 maart Haarlemse BusinessBorrel - lees meer -

 • afbeelding van Groot succes eerste Haarlemse BusinessBorrel - lees meer -

  Afgelopen vrijdag 9 februari vond de eerste BusinnessBorrel bij de Sociëteit Vereeniging plaats en met meer dan 200 bezoekers kunnen we stellen dat de borrel een groot succes was. Vanaf nu is er iedere tweede vrijdag van de maand een BusinessBorrel in het sociëteitspand op Zijlweg 1. 

 • Biljartclub instructiemiddag - lees meer -

  door Biljartclub, 09 januari 2018 in bericht

  Geachte Sociëteitsleden, De biljartafdeling start het nieuwe jaar met een serie instructies om een betere biljarter te worden, of zo u wilt, om voor het eerst kennis te maken met deze sport. Binnen het ledenbestand zijn meerdere leden die u wegwijs kunnen maken in het libre spel, het bandspel of 3 bandenspel. Fundamenteel echter zijn het gebruik van een keu, de stootbeweging en het plannen van de stoot en vooral wat u niet moet doen. De materialen die nodig zijn bij het biljarten zijn in onze biljartzaal ruim aanwezig: er staan 50 keus langs de wanden, er zijn 5 kleine tafels en een grote om te spelen, bij elk biljart is een telplateau. U kunt er op rekenen dat vrijwel altijd biljarters in de zaal aanwezig zijn om u verder op weg te helpen.

 • afbeelding van Terugblik dementie ... en dan? - lees meer -

 • Duo Frénk en Frencken in actie - lees meer -

  door Judy Lohman, schrijversechtpaar, 07 december 2017 in homepage
  afbeelding van Duo Frénk en Frencken in actie - lees meer -

 • afbeelding van Stevig debat over zelfgekozen levenseinde bij dementie - lees meer -

  Het is 16 november 2017, de slotavond van een indrukwekkend drieluik over dementie. Thema van deze avond: de ethische en praktische kanten van een eventueel zelfgekozen levenseinde. Vanuit verschillende invalshoeken belichten diverse sprekers hun visie op dit thema.

 • afbeelding van FORMIDABELE AFTRAP DRIELUIK ‘DEMENTIE …… EN DAN?’ - lees meer -

  Donderdagavond 5 oktober een zeer succesvolle start van het drieluik over dementie en alles wat daarbij komt kijken. Dit is te danken aan bijdragen van deskundigen van het Spaarne Ziekenhuis, huisartsen en zelfs een patiënt. En natuurlijk ook aan de inzet van Frénk van der Linden die als gespreksleider op zeer vakkundige wijze, af en toe met een flinke dosis gepaste humor, in interactie met de zaal een zeer levendige discussie over dit toch wel beladen onderwerp tot stand wist te brengen. De zaal was met 160 deelnemers volledig uitverkocht. Zij waren zo tevreden en enthousiast dat er na afloop een run ontstond op de inschrijving voor de volgende twee avonden: