nieuws

Nieuws

 • afbeelding van Biljart-nieuws - lees meer -

 • GESCHIEDENISTAFEL Dit voorjaar zijn wij gestart om binnen de Sociëteit Vereeniging tot een vast ritme te komen van bijeenkomsten en voordrachten van de nieuw opgerichte ‘Geschiedenistafel’. De eerste 4 sessies t.w. september, oktober, november en januari 2019 (december slaan we over) zijn inmiddels definitief. Met veel enthousiasme wordt er gewerkt aan het verdere programma van 2019. De bijeenkomsten en voordrachten zijn georganiseerd op de 3e donderdag van de maand om 20.00 uur. De lezing zelf zal dan globaal ruim een uur duren met voorafgaande de mogelijkheid om facultatief de ´bekende´ dagschotel maaltijd te gebruiken.

 • Geschiedenistafel

  door , 15 mei 2018

  Dit voorjaar is er een aanzet gemaakt om binnen de Sociëteit Vereeniging tot een vast ritme te komen van bijeenkomsten en voordrachten door de nieuw opgerichte “Geschiedenistafel “ Een vruchtbare samenwerking met enige organisaties en partijen is gestart, met ook reeds de eerste daadwerkelijk resultaten. Er zijn reeds sessies in september, oktober november en januari 2019 uitgewerkt (december slaan we over). Afspraken met inleiders en de onderwerpen zijn gemaakt of in een gevorderd stadium. Een werkelijk aantrekkelijk programma met gerenommeerde inleiders voor 2018/2019 ligt daarbij nu klaar. De bijeenkomsten en voordrachten zijn georganiseerd op de 3e donderdagavond van de maand. De lezing zelf zal dan globaal ruim een uur duren gecombineerd met, facultatief, de “bekende” dagschotel maaltijd zoals bij onze Sociëteit bekend. Nieuwsgierig? Kijk dan uit na ons volgende bericht.  

 • afbeelding van “Free a girl” 16-20 mei - 2 leden laten zich opsluiten!

 • afbeelding van CONCERTKOOR HAARLEM ZINGT MOZARTS REQUIEM - lees meer -

  Vanaf 16 april wordt er elke maandag vanaf 19:00 uur gerepeteerd in onze Sociëteit. Als lid van de Sociëteit kunt u het Concertkoor Haarlem bewonderen op zondag 15 april 2018.  Zij zingen het beroemde Requiem van Wolfgang Amadeus Mozart in de Philharmonie.  Aanvangstijd: 14:30 uur. Toegang: € 27,50 inclusief garderobe, programmaboekje en pauzedrankje. Locatie: Philharmonie te Haarlem Reserveren: tickets@concertkoorhaarlem.nl of www.theater-haarlem.nl

 • Nieuw: 'Actualiteiten'-tafel - lees meer -

  door Sociëteit Vereenigingo, 16 maart 2018 in homepage
  afbeelding van Nieuw: 'Actualiteiten'-tafel - lees meer -

 • afbeelding van FIFTY/FIFTY-DEAL - lees meer -

 • afbeelding van 9 maart Haarlemse BusinessBorrel - lees meer -

 • afbeelding van Groot succes eerste Haarlemse BusinessBorrel - lees meer -

  Afgelopen vrijdag 9 februari vond de eerste BusinnessBorrel bij de Sociëteit Vereeniging plaats en met meer dan 200 bezoekers kunnen we stellen dat de borrel een groot succes was. Vanaf nu is er iedere tweede vrijdag van de maand een BusinessBorrel in het sociëteitspand op Zijlweg 1.