Agenda | SociŽteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Nieuws | Vacatures | Contact | Login
Uitgelicht > De groene velden: biljarten

De groene velden: biljartenDe groene velden: biljarten
Nu we over ongeveer een week bij ons gebouw voor gesloten deuren staan en drie weken verstoken blijven van "alles" wat er normaal te doen is binnen onze societeitsmuren, besef ik dat 2 weken na deze aangekondigde pauze de nieuwe competities van start gaan. Hoewel er deze droge zomer buiten alleen gelige groene velden zijn, binnen in onze zaal kan na deze zomerstop op 6 soms nog groene velden gespeeld worden. Later dit jaar worden de tafels zoals dat heet opnieuw verdoekt. Om duidelijk te zijn: elk lid kan in onze zaal zonder verdere verplichtingen terecht als er ruimte is, en dat is meestal zo, als er wedstrijden voor het rooster of tegen andere verenigingen gespeeld worden, dan gaan die wel voor. September gaan de diverse competities van start, waarvoor iedereen kan inschrijven, zoals: de dag-competities libre, bandstoten en 3 bandenspel op het grote biljart, en op de dinsdagavond een aparte competitie voor libre en bandstoten. We spelen altijd op basis van een eerder bepaalde handicap, waardoor elke speler op zijn niveau kan winnen van de tegenstander.

U heeft vanaf nu tot begin september de tijd om er over na te denken aan welke competities u wilt meedoen. We gaan er vanuit dat de spelers die niet meer willen meedoen, zich in die tijd ook afmelden. Op de dinsdagavond is voor enkele spelers nog ruimte, laat het ons weten als u daar wilt meespelen. We beginnen daar officieel om 20.00 uur, maar een uur eerder zijn de ballen meestal al aan het rollen, als een soort van warmspelen. Voor die avonden is het normaal om af te bellen als men niet komt, en het is fijn voor de organisatie als men een kwartier voor acht uur aanwezig is.

Het is moeilijk bij deze hete temperaturen te denken, maar doet u dat toch maar even ten gunste van "het biljartseizoen 2018-2019", nog een prettige zomer toegewenst namens de biljartcommissie.

Pim Wentink.

Info: opapim@planet.nl of opapim@icloud.com of haaspruijt@gmail.com