Agenda | SociŽteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Nieuws | Vacatures | Contact | Login
Uitgelicht > Biljart informatie

Biljart informatieBiljart informatie
Beste leden,

en hoewel het over biljarten gaat, is het zeker ůůk bedoeld voor de dames leden van de SociŽteit.

Het jaar is bijna voorbij, wat betekent dat de competities die in onze zaal worden gespeeld tot ongeveer de helft gevorderd zijn. Dat is overigens geen bezwaar voor leden om alsnog deel te gaan nemen, u kunt altijd instromen.

Voor wie het nog niet precies weet hoe en wanneer gespeeld kan worden enig uitleg: Gedurende 5 dagen (ma/vr) kan gespeeld worden op alle tafels in onze zaal. Omdat onze SociŽteit ook overdag speelt tegen meerdere sociŽteiten uit het hele land, kan er soms op minder tafels gespeeld worden, en op woensdag-middag speelt een kleine vereniging op enkele tafels. Er is voor iedereen van de SociŽteit genoeg biljart-materiaal in de zaal aanwezig waar u gebruik van kunt maken. U kunt zo binnenkomen om te spelen, het kost u niets. Bent u nieuw in de biljartzaal en u wilt spelen, dan kan iedereen in de zaal u de weg wijzen. De competities gaan over drie spelsoorten, libre, bandstoten en driebanden.

Buiten deze dag-competities wordt ook op dinsdagavonden door leden van de SociŽteit gespeeld, gelijk aan de dag-competities. De avond begint om 8 uur, maar vanaf 7 uur kunt u al inspelen, er wordt op gerekend dat iedereen een kwartier van te voren aanwezig is. Voor deze wedstrijden hebben we nog ruimte voor ongeveer vier leden. Net als bij de dag-wedstrijden is de dinsdag-avond gratis, alle aanwezige materialen staan voor u klaar ( de drankjes zijn niet gratis). De winnaars van de diverse competities spelen aan het eind van het seizoen om de Piet Post trofee, de finale van de afgelopen competities wordt gespeeld op woensdag middag 18 december, om 13.30 uur. Komt allen kijken, echt gezellig. Na afloop worden op meerdere tafels spellen gespeeld, iedereen die een keu kan vasthouden mag meedoen, meld U aan!

Er is af en toe een dame aan het biljarten in onze zaal, een lid vanzelfsprekend. Het zou vreselijk leuk zijn als meerdere dames, een groepje dus, samen aan het biljart staan, waarbij de groep wordt geÔnformeerd, les krijgt over alles wat het biljartspel inhoudt. Als zoín groepje tot stand komt, twee is al een groepje, laat het dan weten aan het biljartbestuur, en dan kan met zekerheid een datum worden vastgelegd voor de eerste instructie. Wij zijn er klaar voor!

Namens het biljartbestuur, Louis Groenewegen, Harry Spruijt, Dick Appers en Pim Wentink. Bij deze personen kunt u zich ook melden als u dagelijks wilt biljarten in de competities.