Agenda | Sociëteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Nieuws | Vacatures | Contact | Login
Agenda > STERRENDINER met bijpassend WIJNARRANGEMENT

STERRENDINER met bijpassend WIJNARRANGEMENT
donderdag 2 juli 2020
18:00-22:00 uur
Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1
leden - sterrendiner: € 69,-
introducé - sterrendiner: € 79,-
Reeds aangemeld: 34
inschrijving gesloten

Bestellen is niet meer mogelijk

Op donderdagavond 2 juli a.s. verrassen wij jullie met een prachtig viergangendiner van Sterrenchef Stef Hazenbosch. Daarnaast zal ons lid en wijnleverancier aan sterrenrestaurants, Hans Dijkstra van Well of Wine, een bijpassend wijnarrangement verzorgen. Na het diner biedt de Sociëteit graag koffie/thee met zelfgebakken koekjes aan.

Wij ontvangen u graag tussen 18:00 en 18:30 uur.

De lange tafels zullen gedekt zijn met wit linnen en wijnglazen. Ons horecateam staat voor u klaar om er een onvergetelijke avond van te maken (binnen de coronamaatregelen).

Chef Stef Hazenbosch heeft o.a. gewerkt bij Michelinsterren-restaurant Chapeau in Bloemendaal en Hotel de Goudfazant in Amsterdam voordat hij voor zichzelf begon. Stef is een veelgevraagde en wij zijn blij en vereerd dat hij op 2 juli zijn kookkunsten voor ons zal vertonen.

Het assortiment van Well of Wine van ons lid Hans Dijkstra, bestaat uit wijnen die worden geproduceerd door vaak kleine, ambachtelijke producenten.

Well of Wine zoekt naar wijnen van, traditionele, autochtone druivenrassen specifiek voor het gebied van herkomst, met een uitstekende prijs - kwaliteitverhouding.

Well of Wine levert aan de betere Horeca én de gespecialiseerde wijnwinkel. Alle wijnen hebben hun eigen verhaal en veel van hun wijnen zijn biologisch.
Na het diner kunt u eventueel wijn direct bij Hans kopen of bestellen.

Eenmaal per maand organiseert Hans Dijkstra een bijzondere wijnproeverij voor ons Wijngenootschap (elke tweede donderdag van de maand). Uit ervaring kunnen wij dan ook zeggen: het zijn allemaal culinaire en zeer smaakvolle wijnen!
In de maand juni konden wij niet bij elkaar komen als Wijngenootschap en daarom organiseerden wij dit mooie diner (voor alle leden van de Sociëteit).RESERVEREN VOOR DIT EXCLUSIEVE DINER KAN NIET MEER ONLINE. INDIEN U ER TOCH GRAAG BIJ WILT ZIJN, NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE CLUB MANAGER RON SPITHORST.

Leden: € 69,-
Introducee: € 79,-
(inclusief gastronomisch viergangendiner, bijpassend wijnarrangement van 4 glazen, tafelwater, koffie/thee met koekjes)