Agenda | Sociëteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Nieuws | Vacatures | Contact | Login
Agenda > SoRally 2022

SoRally 2022
zondag 18 september 2022
09:00-21:00 uur
Maak Haarlem, Oudeweg 91-95 CC Haarlem
voorinschrijving 1ste termijn, 2 personen: € 95 (ex btw): € 114,95
inschrijving 1ste en 2de termijn gezamenlijk, 2 personen: € 295 (ex. btw): € 356,95
inschrijving nog 41 dagenVOORINSCHRIJVING SOBUSINESSRALLY 2022

Na de zeer succesvolle Haarlemse SoBusinessRally’s gaan we, na een noodzakelijk lange CoronaStop, in de vierde editie weer op voor de leukste routes door Neder­land. Het is een ééndaagse netwerk­toerrally met dit jaar als thema Lawaaii Five-0.
Om de organisatie vlekkeloos te laten verlopen, maken we gebruik van een professionele rally organisator
en worden alle milieu en veiligheidseisen in acht genomen.


Sfeerimpressie voorgaande edities SoBusinessRally


De voorinschrijving is begonnen en er is ruimte voor 55 equipes. De SoBusiness­Rally is dit keer op zondag 18 september 2022 en bedoeld voor old & youngtimers met een bouwjaar van vóór 2000. Jongere auto’s worden eventueel toegelaten als ze zeer bijzonder zijn. Een verzoek daarvoor (met foto) s.v.p. indienen bij Marco Mok (info@societeitvereeniging.nl). Het organisatie­comité bestaat dit jaar uit de leden van de Sociëteit Vereeniging.

Heb je zelf geen auto?
Dan geen nood! Huur een oldtimer via Snappcar.nl

Spanning & gezelligheid
We starten ‘s morgens om 10.30 uur met koffie en croissants op het terrein van Maak Haarlem aan de Oudeweg. Als de navigatoren hun werk goed doen, komt iedereen langs de mooiste weggetjes die Noord-Holland te bieden heeft. Met de spannende behendigheidstest kunnen de ‘coureurs’ laten zien wat zij weer in hun mars hebben. Tijdens de koffie- theestops en het afsluitende diner heeft iedereen voldoende gelegenheid om elkaar te treffen en samen te genieten van deze dag.

Sponsoring
Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar sponsors. Als sponsor komt uw logo op al het drukwerk en u krijgt een advertentie in het routeboek en kunt u ook mee dineren. Contactpersoon sponsoring: Wilfried Hoffman info@whoffman.nl. Sponsoring in combinatie met deelname is al mogelijk vanaf € 500,- excl. BTW.

Inschrijving deelnemers
De rally staat open voor leden van Sociëteit Vereeniging, introducees en iedereen die zakelijk actief is in de regio Kennemerland.

Kosten € 295,- (excl. BTW, je ontvangt na iDeal betaling direct een factuur)
De voorinschrijving: € 95,- | 2de betaling is € 200,-
Dit bedrag is voor 2 personen en inclusief koffie met croissants bij ontvangst, koffiestop, lunch, middagstop, een borrel en afsluitend 3 gangendiner. Extra meerijders betalen € 95 (excl. BTW) per persoon.

Overige rally’s zie: https://amklassiek.nl/oldtimer-evenement