Een goed begin van de kerstperiode! Op zaterdag 20 december, direct na de Kerst Drive, ontvangen wij jullie van harte voor ons traditionele kerstdiner. Chef-kok Stef Hazenbosch zal een feestelijk driegangendiner verzorgen, waarbij zorgvuldig wordt ingespeeld op ieders voorkeur: kies uit vlees, vis of vegetarisch. Daarnaast bieden wij een passend wijnarrangement aan, met zorg geselecteerd door Tobias Schuijt van BENTO WIJN. Dit alles vindt plaats in een gezellige en warme sfeer. Dus, trek je feestkleding aan en luid samen met ons de kerstperiode in!
Alle leden van Sociëteit Vereeniging zijn samen met hun partners/introducees, van harte uitgenodigd om deze culinaire avond mee te maken!
Het drie-gangen kerstmenu van Chef-kok Stef Hazenbosch met, indien gewenst een bijpassend wijnarrangement van sommelier Tobias Schuijt.
Voorgerecht: -Gepofte knolselderij met zwarte truffel, krokante aardappel, gebakken coquilles en kervel vinaigrette. Basa / Telmo Rodriquez
Hoofdgerecht, keuze uit: -Flat Iron biefstuk met Bordelaise jus van rode wijn en merg. -Gebakken eekhoorntjesbrood met eigen jus en kervel. Primitivo di Manduria Pavonero | Geografico
-Skrei rug (winterkabeljauw) met beurre blanc van ponzu. Chardonnay Grande Réserve | Les Bertholets
Geserveerd met waterkers en compote van pompoen, rode ui en salie.
Dessert: -Witte chocolademousse met steranijs, duindoorn sorbet en crumble van amandel en rozemarijn. Beerenauslese | Kellerei Moselland