Agenda | Sociëteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Nieuws | Vacatures | Contact | Login
Agenda > LET LOVE RULE - Benefietconcert voor mensen op de vlucht

LET LOVE RULE - Benefietconcert voor mensen op de vlucht
zondag 24 april 2022
15:00-17:00 uur
Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1 Haarlem
AANMELDEN BENEFIETCONCERT: € 10,-
inschrijving nog 89 dagen
nog 91 tickets beschikbaarLET LOVE RULE
Benefietconcert voor mensen op de vlucht
door Christie de Wit & Friends

Entree €10 (Entreegelden gaan volledig naar het vluchtelingenwerk)

Sociëteit Vereeniging Haarlem, Zijlweg 1 Haarlem
Zaal open om 14.30, borrel na afloop

Het concert is een verzameling van bestaande liedjes en nieuw geschreven materiaal over onmacht en frustratie, maar ook over hoop en daadkracht. Christie wordt bijgestaan door verschillende gastmuzikanten, de Let Love Rule Band en twee Amsterdamse koren. Een programma vol optimisme dat ook tot nadenken aanzet.

In 2020 heeft Christie de Wit twee keer een periode muziekles gegeven aan kinderen in een vluchtelingenkamp in Griekenland. Zingen en muziek maken met de kinderen gaf de kinderen plezier en afleiding en werkte therapeutisch en helend. Deze ervaringen hebben veel indruk gemaakt. Vanaf die tijd laat het vluchtelingenprobleem haar niet meer los en voert ze actie voor betere omstandigheden voor mensen op de vlucht. “Als je vluchtelingen eenmaal in de ogen hebt gekeken, is niets doen geen optie meer”, aldus Christie. “Je beseft dat het over mensen gaat als jij en ik, met dromen en ambities. En dat de rollen ook omgedraaid hadden kunnen zijn. Ik vind het belangrijk dat we ons daar bewust van zijn en dat we zoeken naar manieren om te helpen.”

Christie de Wit is koordirigent en muziekdocent. Ze geeft zangworkshops aan groepen en bedrijven. Muziek maken met anderen is haar passie. Op haar YouTube kanaal zijn verschillende filmpjes van haar werk te zien, zie Let Love Rule kanaal
https://www.youtube.com/c/Letloverule/videos

Tijdens het programma zal Christie onthullen waar de opbrengst van het concert aan besteed wordt.

De Sociëteit houdt zich aan de Corona richtlijnen van de overheid
Het concert stond oorspronkelijk gepland op 23 januari. Wanneer het benefietconcert door Corona maatregelen opnieuw in problemen komt, zal het worden uitgesteld. Houd in dat geval de website van de Sociëteit in de gaten (www.societeitvereeniging.nl/agenda). Uw entreebewijs blijft geldig. Wanneer u onverhoopt verhinderd bent kunt u uw kaartje overdoen. Restitutie is helaas niet mogelijk.