Home | Agenda | Sociëteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Uitgelicht | Vacatures | Contact | Login
Agenda > INSPIRATIE AVOND (groot ondernemers-interview o.l.v. Jacqueline van de Sande)

INSPIRATIE AVOND (groot ondernemers-interview o.l.v. Jacqueline van de Sande)
vrijdag 17 mei 2019
17:00-20:00 uur
entree inspiratie avond niet-leden: € 7,50
entree inspiratie avond leden (gratis)
buffet tijdens naborrel (reserveren verplicht): € 10,-
Reeds aangemeld: 50
inschrijving gesloten

Bestellen is niet meer mogelijk

NIEUW:
Op vrijdagavond 17 mei a.s. organiseert de Business Club van de sociëteit het eerste groot inspiratie-interview voor en door ondernemers.

Algemeen directeur van Beamont Communicatie & Management, Jacqueline van de Sande, zal deze avond twee ’ondernemers met lef’ interviewen over hun valkuilen, successen en inspiratiebronnen.
Het thema is: MODERN LEIDERSCHAP.

Te gast zijn deze avond: Renske Ypma, directeur van Derma2Care (10 vestigingen) en Nicole van Riessen, topmanager bij grote bedrijven en momenteel CEO van Opdidakt Holding.


PROGRAMMA:
17:00 uur Ontvangst
17:30-18:00 uur Eerste interview
18:00-18:30 uur Tweede interview
18:30- 20:00 uur Netwerkborrel voorzien van een heerlijk ’Voorjaarsbuffet’ (10,- p.p. reserveren verplicht)

Meer informatie over de twee ondernemers:

NICOLE VAN RIESSEN-VERSCHURE
Gestart als Zorgmanager in de thuiszorg, Divisie Directeur Thuisverpleging, Clustermanager in Ziekenhuis Gooi Noord als Clustermanager ( cardiologie, IC/CCU, long geneeskunde en paramedische disciplines ). Key Account Manager, Regiodirecteur en Innovatie Manager, later lid Management Team bij RANDSTAD NEDERLAND.
Vervolgens volgde een overstap naar de farmaceutische industrie als Market Access & Key Account Director. Verantwoordelijk voor de transitie van geneesmiddelen van overheid naar ziekenhuisbudget.

In 2012 teruggevraagd door Randstad Holding voor het Tempo Team label als Directeur Overheid, Zorg en Onderwijs. Dit team heeft ze met veel succes uit de crisis gehaald, rendabel gemaakt en er vervolgens een flinke omzetgroei mee gerealiseerd.
In 2016 volgt de overstap naar Novartis Nederland, Leadership Team met als verantwoordelijkheid Market Access, Communication, Key Account Management, Public Affairs en Patiënt Relations voor Novartis Sandoz en Alcon.

In 2018 volgde de laatste ‘move’ so far! Van Riessen is toen gestart als CEO bij Opdidakt Holding.
Opdidakt levert aan kinderen en jong volwassen begeleiding en behandeling op zowel leer- als gedragsproblematieken. Onder leiding van Van Riessen staan er dagelijks 500 professionals klaar.

Nicole van Riessen is een conceptueel denker en sterk in het vertalen van strategie naar praktisch people management. Door haar sterke en heldere communicatie, overtuigingskracht en intuïtie is zij in staat individuen en organisaties in een korte tijd te doorgronden. Collega’s zien haar als een authentiek, resultaat gericht, sociaal, besluitvaardig en visionair persoon. Zij kan als geen ander inspireren/motiveren én bruggen te bouwen tussen de verschillende belangen binnen een organisatie. Positiviteit is haar slogan.RENSKE YPMA
Directeur Eigenaar van Derma2care (huidtherapie) met momenteel 10 vestigingen in Noord Holland.

Derma2care is gespecialiseerd in laserbehandelingen, huidtherapie en cryolipolyse.
Ypma loopt met Derma2care voorop in deze markt.
Ypma heeft 40 personen in dienst. Dit zijn allen huidtherapeuten en ondersteunend personeel. Huidtherapeuten hebben een 4-jarige medische HBO-opleiding gevolgd. Zij werken nauw samen met huisartsen, dermatologen en plastisch chirurgen en cosmetisch artsen.

Ypma heeft eerst acht jaar lang zelf in verschillende klinieken in loondienst gewerkt voordat ze in 2003 de eerste vestiging van Derma2care opende.
Nu na 16 jaar is Ypma meer ondernemer geworden en veel minder huidtherapeute. Zij stuurt een team van 40 vrouwen aan. In plaats van de directe zorg voor cliënten ligt haar focus nu op het zorgen voor de medewerkers, zodat zij vervolgens weer goed voor onze cliënten kunnen zorgen.
Naast Derma2Care heeft Ypma nog een nieuw bedrijf opgericht ‘Felice Skincare’, met een huidverzorgingsproductlijn.
Ook opent ze in juli de eerste Derma2Care-franchise vestiging.
Het plan is om Derma2Care landelijk verder uit te rollen aankomende jaren, met zowel eigen vestigingen als franchisevestigingen. Een ondernemer met lef.