Home | Agenda | SociŽteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Uitgelicht | Vacatures | Contact | Login
Agenda > Businesslunch met spreker Merel Wigleven over Skillscollector b.v. op 1 oktober

Businesslunch met spreker Merel Wigleven over Skillscollector b.v. op 1 oktober
dinsdag 1 oktober 2019
12:00-13:30 uur
sociŽteit vereeniging, zijlweg 1
businesslunch leden: € 15,-
businesslunch niet leden: € 19,50
inschrijving nog 9 dagenHerken je dit? Dat je na een netwerkbijeenkomst naar huis gaat en al weer bijna vergeten wie je hebt gesproken? Het kan ook anders!
Hoe? Dat ontdek je tijdens de Business Lunch van Societeit Vereeniging. Onder begeleiding van Dany Hanusch maak je op een verrassende manier kennis met de andere deelnemers en blijk je elkaars naam, werk en talenten beter vast te houden. En dat geldt ook voor de mensen die jou spraken. Zo bouw je echt aan je netwerk. Daarnaast zorgt zij voor een spreker die een actueel zakelijk onderwerp toelicht.

Op dinsdag 1 oktober zal dat Merel Wigleven van Skilscollector b.v. zijn. Zij zal ons via een korte film en een spel voorlichten over alle mogelijkheden van het optimaal benutten van verschillende talenten binnen een team/groep of klas, o.a. ook gebruikmakend van nieuwe technieken (zoals 3D-printing enz.).

Ondertussen geniet je ook nog eens van een lekkere buffetlunch!

De Business Lunch start precies om 12:00 uur en eindigt om 13:30 uur met koffie aan de bar.

Graag aanmelden en betalen via onderstaande button

Wat is Skillscollector?
Het is de plaats, online en offline, waar bedrijven en jongeren (met of zonder hun school) bij elkaar komen om efficiŽnt, milieuvriendelijk en schoon te leren produceren.
En dit op een geheel eigentijdse en laagdrempelige manier.

Hoe?
Via de methode van Skillscollector worden 21-ste eeuw vaardigheden gecombineerd met de nieuwste technieken; er wordt samengewerkt door ieders verschillende talenten te benutten en er wordt geleerd probleemoplossend te denken en te werken.
Men leert o.a. om lokaal en íon demandí te produceren, met biologisch afbreekbare of gerecyclede grondstoffen, waardoor massaproductie in verre landen met bijbehorend transport, overschot en verpakkingsafval overbodig worden.

Via de website vinden ontmoetingen plaats en wordt kennis gedeeld. Het expertisecentrum (pilot) wordt de plek, waar ondernemers, leerlingen en studenten leren samen te werken op de 21ste eeuwse manier en met de nieuwste technieken.

>> Alvast voor in uw agenda, de laatste Business Lunch nieuwe stijl van 2019:
Dinsdag 5 november met als spreker Robbert Mica van VanderSat