Home | Agenda | Sociëteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Uitgelicht | Vacatures | Contact | Login
Agenda > Businesslunch met workshop Carmen Phillips (inschrijving gesloten)

Businesslunch met workshop Carmen Phillips (inschrijving gesloten)
dinsdag 5 februari 2019
12:00-13:30
sociëteit vereeniging, zijlweg 1
businesslunch leden: € 15,-
businesslunch niet leden: € 19,50
Reeds aangemeld: 19
inschrijving gesloten

Bestellen is niet meer mogelijk

INSCHRIJVING GESLOTEN.

Wat we doen weten we allemaal: dat zijn de producten die we verkopen, de diensten die we verlenen of de opdrachten die we uitvoeren. Sommige mensen weten ook hoe ze het doen. Maar er zijn niet veel mensen die duidelijk onder woorden kunnen brengen waaróm ze doen wat ze doen. Geld is voor de meeste mensen niet de drijvende kracht. De purpose die hen motiveert en inspireert, gaat veel dieper. Het is het doel, de zin of de overtuiging achter elk team en elke individuele carrière. Aldus de bekende motivational speaker en schrijver Simon Sinek. Waarom ben jij vanochtend uit je bed gekomen? En waarom zou dat iemand iets kunnen schelen? On Purpose is er voor teams, leidinggevenden, en iedereen op zoek naar de kern van hun purpose. Voor iedereen die duurzame resultaten vanuit hun purpose wil realiseren.

Op dinsdag 5 februari hebben wij Carmen Phillips van On Purpose Management te gast. Carmen gaat een korte workshop verzorgen van 12 tot 12:30 uur. Tijdens deze sessie maak je kennis met 23plusone; een methode die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek. De mate waarin mensen gelukkig zijn vormt de kern van de methode. Met behulp van deze methode kun je drijfveren en purpose in kaart brengen. Je leert wat jou als organisatie, team, of individu aantrekkelijk en uniek maakt, en kan je zien wat binnen het bedrijf en voor haar werknemers en klanten écht belangrijk is.

Carmen Phillips is actief vanuit een passie voor leiderschap als business coach, adviseur en docent. Zij richt zij zich op managementvraagstukken op het gebied van purpose, customer experience en persoonlijke ontwikkeling. Carmen is opgegroeid in Berkshire (Engeland) en Alicante (Spanje), en is verhuisd naar Nederland om een studie Bedrijfsinformatica te volgen. Zo’n 20+ jaar werkervaring, een MBA en een scriptie op het gebied van leiderschap (leadership, psychological contracting en employee engagement) heeft gezorgd voor de nodige verdieping in kennis. Carmen is als docent verbonden aan postdoctorale en post-HBO opleidingen van Beeckestijn Business School en NIMA. Ze is getrouwd, moeder van twee kinderen en woont in Haarlem.

Vanaf 5 februari gaan wij de lunch in buffetvorm aanbieden. We starten om stipt 12:00 uur en om 13:30 uur sluiten wij af met koffie aan de bar.

In 2019 worden de Business Lunches georganiseerd door Segrun Monsma en Dany Hanusch.

Kosten: €15,- p.p., niet-leden betalen €19,50 p.p.
inschrijving IS NU GESLOTEN.


We hebben al 25 inschrijvingen ontvangen!

Alvast voor in uw agenda, de komende Business Lunches nieuwe stijl:
2 april (Pilion)
4 juni (Blockchaintechnologie)
3 september (3D-Printing)
5 november (staat nog open)