Home | Agenda | Sociëteit | Zaalverhuur | Clubs | Lid worden | Uitgelicht | Vacatures | Contact | Login
Agenda > Businesslunch met als spreker Erwin van Bolhuis (notaris)

Businesslunch met als spreker Erwin van Bolhuis (notaris)
dinsdag 2 april 2019
12:00-13:30 uur
sociëteit vereeniging, zijlweg 1
businesslunch leden: € 15,-
businesslunch niet-leden: € 19,50
Reeds aangemeld: 15
inschrijving gesloten

Bestellen is niet meer mogelijk

Herken je dit? Dat je na een netwerkbijeenkomst naar kantoor gaat en je al weer bijna vergeten bent wie je hebt gesproken? Het kan ook anders!
Hoe? Dat ontdek je tijdens de Business Lunch ’nieuwe stijl’ van Societeit Vereeniging.
Maak op verrassende manier kennis met de andere deelnemers en onthoud elkaars naam, werk en talenten. Zo bouw je echt aan je netwerk.
Daarnaast zorgen wij voor een spreker die een actueel zakelijk of persoonlijk onderwerp toelicht. Op 2 april hebben we notaris Erwin van Bolhuis te gast. Erwin is al 25 jaar actief in het notariaat en is sinds 12 jaar partner bij het kantoor Blank Prevoo van Bolhuis Notarissen.

Iedere Nederlander wordt geacht de wet te kennen. Maar kennen wij deze ook? Erwin zal ons binnen 15 minuten ’interactief’ meenemen in de wereld van het erfrecht, aan de hand van een quiz en aansprekende voorbeelden uit de praktijk. Denk dan bijvoorbeeld aan de actuele rechtszaak over de erfenis van het jonge stel dat bijna tegelijkertijd overleden is tijdens hun huwelijksreis op de Dominicaanse Republiek.

We starten stipt om 12:00 uur. Eerst stellen alle deelnemers zich zeer kort voor zodat je weet wie er allemaal zijn. Daarna zal de spreker maximaal 15 minuten spreken. Daarna spreken wij in kleine groepjes van maximaal 4 personen verder en na 30 minuten wisselt iedereen van plek, zodat je minimaal 6 anderen leert kennen. En ondertussen geniet je ook nog eens van een lekkere buffetlunch!

De Business Lunch start precies om 12:00 uur en eindigt om 13:30 uur aan de bar met koffie.

Aanmelden (verplicht) en betalen via onderstaande button!

DE INSCHRIJVING SLUIT OP MAANDAG 1 APRIL OM 15 UUR.

Alvast voor in uw agenda, de komende business lunches:
dinsdag 4 juni (Blockchaintechnologie)
dinsdag 3 september (3D-printing)
dinsdag 5 november (spreker moet nog geboekt worden)

p.s. Segrun Monsma van Precious Locations heeft afgezegd voor 2 april. Zij zou gaan spreken over het Griekse Pilion, maar zij heeft besloten het roer om te gooien en zij zal het komende jaar vooral gaan reizen. We hopen dat zij daar volgend jaar over wil komen vertellen tijdens een Business Lunch.