Het Benefietconcert voor vluchtelingen dat werd georganiseerd in de SociŽteit krijgt een mooi vervolg


ĎDe wereld is van ons allemaalí April vorig jaar werd in de SociŽteit een benefietconcert voor vluchtelingen georganiseerd. De opbrengst van dit benefietconcert is gegaan naar de ontwikkeling van...


UITNODIGING Spaanse Diner- en filmavond "El Buen PATR”N" (besloten)


donderdag 9 februari 2023
18:00-22:00 uur

SociŽteit Vereeniging in Haarlem is er voor jou


Een lidmaatschap van SociŽteit Vereeniging heeft veel voordelen, zoals elke werkdag toegang tot ons historische sociŽteitsgebouw. Het is een prettige plek om elkaar te ontmoeten, de krant te lezen, een spel te spelen, te (net) werken of een borrel te drinken. Het lidmaatschap geeft bovendien toegang tot een groot netwerk van leden uit alle generaties. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd.

Zaalverhuur Haarlem


Centraal in Haarlem op een prachtige locatie aan de Zijlweg staat ons trotse gebouw. De zalen zijn zakelijk en particulier te huur voor vergaderingen, congressen, bruiloften, etc, inclusief uitstekende catering. De zalen hebben een capaciteit van 8 tot 250 personen.

Waarom zou ik lid worden?

  • SociŽteit Vereeniging is dť plek in Haarlem waar ondernemende mensen elkaar ontmoeten. Vrijwel dagelijks zijn er activiteiten in ons schitterende gebouw, voor leden en regelmatig voor de hele stad. Kom vrijblijvend kennismaken en houd de agenda in de gaten voor het programma met onder andere lezingen, discussies, concerten en bijeenkomsten.
  • Voor veel leden is de sociŽteit een tweede huiskamer, waar ze elkaar ontmoeten, (flex)werken of activiteiten bezoeken. Ze hebben toegang tot een groot netwerk.
  • De sociŽteit zorgt goed voor de inwendige mens, met een goed gesorteerde bar, en smakelijke hapjes, lunchgerechten en diners. We werken samen met uitstekende cateraars.
  • Onze sociŽteit in het monumentale gebouw aan de Zijlweg biedt ons een thuisbasis waar we trots op zijn en elke dag van genieten.
  • Het ontwerp is van architect Van Den Ban. De fraaie uitstraling en goede faciliteiten bieden veel mogelijkheden voor diners, vergaderingen, bruiloften en lezingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.